VVS Østerbro

VVS Østerbro

udstyr vvs erhverv udføres af vvs installatør fra riise vvs

VVS på Østerbro

Hos Riise VVS finder du en pålidelig og autoriseret VVS installatør på Østerbro. Vi leverer moderne VVS løsninger og går aldrig på kompromis med din tilfredshed eller kvaliteten af vores håndværk.

Vi har flere års erfaring indenfor faget, hvorfor vi har kendskab til de fleste typer installationer, der måtte være i både beboelsesejendomme, butikker og på arbejdspladser. Vi kan blandt andet tilbyde VVS service indenfor følgende områder:

Autoriseret VVS installatør

Efter mange år i branchen, ved vi hos Riise VVS på Østerbro, hvad det kræver af tekniske anlæg, produktions- og varmeanlæg, og ikke mindst sanitet, for at få hverdagen til forløbe gnidningsfrit i enhver virksomhed og i ethvert erhverv.

Vi leverer tidssvarende og optimerede løsninger, både i forbindelse med faste serviceaftaler, nybyggeri og renoveringer. Vores ekspertise spænder bredt og vi vil derfor altid kunne tilbyde en skræddersyet løsning, der passer præcis til jeres bygning, jeres installationer eller jeres projekt.Med de nødvendige kompetencer og autorisationer indenfor VVS arbejde, kan vi som erfaren VVS på Østerbro hjælpe med enhver opgave i forbindelse med reparation og vedligeholdelse af tekniske installationer og anlæg. Som medlem af TekniQ er du både sikret løsninger i høj kvalitet og garanti på vores arbejde.

Vi lægger vægt på et tæt og gennemskueligt samarbejde, hvad end vi varetager en enkeltstående opgave eller står for det regelmæssige eftersyn. Med os som din faste samarbejdspartner får du en blikkenslager Østerbro med dybt kendskab til dine installationer. Vi tilbyder eksempelvis:

 • Service af varmeanlæg
 • Montering af gasmålere og -installationer
 • Rør- og blikarbejde
 • Udskiftning af armatur
moderne vaske installeret af vvs installatør for erhverv

VVS service for foreninger og erhverv

Riise VVS er din samarbejdspartner til service af VVS installationer i virksomheder og boligforeninger. Som professionel VVS på Østerbro, bestræber os på at levere et højt service- og kvalitetsniveau. Vi indgår derfor gerne faste serviceaftaler, således du får en fast fagperson til at løse VVS opgaver i din forening eller virksomhed. Vores fleksible service og kendskab til erhvervsinstallationer gør os til en attraktiv samarbejdspartner.

Kontakt Riise VVS Østerbro her

Når du mangler en VVS på Østerbro og er interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, må du ikke tøve med at kontakte os. Oplever du en akut skade, kan du også ringe til vores døgnvagt. Når du henvender dig, går der ikke lang tid før, at vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud på den ønskede løsning.

Kontakt os

Vi holder til på Østerbro, så hvis du har brug for hjælp til din VVS rykker vi gerne ud i København og omegn.

Du er naturligvis meget velkommen til at kontakte os på 34 12 13 52, hvis du har nogle spørgsmål, har brug for hjælp ellers ønsker, vi skal bese en opgave. Du kan også sende os en besked via kontaktformularen her på siden med en kort beskrivelse af opgaven, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

 • Adresse

  Riise VVS ApS
  Ryesgade 59
  2100 København Ø
  CVR: 36735163

 • Åbningstider

  Mandag – torsdag kl. 07:00-15:00
  Fredag kl. 07:00 – 14:30

  Uden for disse tider er der lukket vi kører dog døgnvagt på tlf: 34 12 13 52

 
TekniQs garantiordning
Tekniq arbejdsgiverne
 
TekniQs garantiordning
Tekniq arbejdsgiverne