VVS Entrepriser

VVS Entreprise

rør til vvs arbejde for erhverv

Leder du efter en entreprenør til dit næste projekt, som bringer erfaring og ekspertise, og som har et godt ry i branchen? Hos Riise VVS har vi specialiseret os i VVS entrepriser, i forbindelse med både nybyggeri og renovering.

Vi kan blandt andet hjælpe med:

 • Badeværelser
 • Køkkener
 • Gas- og varmeinstallationer
 • Vandledninger
 • Tagrender, inddækninger og blikarbejde

Vælg den rigtige samarbejdspartner til din entreprise

En entreprise er et bredt begreb, der dækker over mange forskellige aspekter; faglighed, størrelse, omfang etc. Succesen af ethvert projekt afhænger i høj grad af at du vælger de rigtige samarbejdspartnere og fagmænd.

Hos Riise VVS har vi mange års erfaring med VVS entrepriser; både fagentrepriser i forbindelse med renoveringer, samt hovedentrepriser i forbindelse med nybyggeri. Vi ved at entrepriseopgaver handler om høj faglighed, respekt for samarbejdspartnere og overholdelse af tidsplaner.

Vi samarbejder med et bredt netværk af håndværkere i branchen, der gør os i stand til hurtigt at samle et hold af kompetente og dygtige fagmænd på alle entrepriseopgaver. Ligeså kan vi bistå med professionel rådgivning og vejledning, så vi altid arbejder frem mod en løsning og et resultat, der opfylder alle dine krav og behov.

udstyr vvs erhverv udføres af vvs installatør fra riise vvs

Moderne VVS entrepriser med omtanke for klima og miljø

Som VVS-installatører har vi et stort ansvar for at bidrage til en miljørigtig tankegang i branchen. Derfor lægger vi vægt på at tænke klimaoptimering ind i vores løsninger. Ved for eksempel at have nye og optimerede gas- eller varmeinstallationer, kan der både spares på CO2-belastningen, samt penge på energiregningen.
Vi har kompetencerne og den faglige viden på tværs af håndværkerbranchen, til at levere tidssvarende og moderne resultater. Med os på holdet på din næste VVS entreprise, får du derfor muligheden for at få tænkt klimaoptimering ind i din løsning fra start. Det betaler sig.

Kontakt din entreprenør i dag og tag projektets første skridt

Vi er altid klar til at tage snak om dine tanker og idéer forud for ethvert projekt eller VVS entreprise, ligesom vi altid yder den nødvendige rådgivning. Søger du inspiration er du også velkommen til at trække på vores erfaring. Vi tilbyder at varetage entreprisen for både private og erhvervskunder.

Kontakt os

Vi holder til på Østerbro, så hvis du har brug for hjælp til din VVS rykker vi gerne ud i København og omegn.

Du er naturligvis meget velkommen til at kontakte os på 34 12 13 52, hvis du har nogle spørgsmål, har brug for hjælp ellers ønsker, vi skal bese en opgave. Du kan også sende os en besked via kontaktformularen her på siden med en kort beskrivelse af opgaven, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

 • Adresse

  Riise VVS ApS
  Ryesgade 59
  2100 København Ø
  CVR: 36735163

 • Åbningstider

  Mandag – torsdag kl. 07:00-15:00
  Fredag kl. 07:00 – 14:30

  Uden for disse tider er der lukket vi kører dog døgnvagt på tlf: 34 12 13 52

 
TekniQs garantiordning
Tekniq arbejdsgiverne
 
TekniQs garantiordning
Tekniq arbejdsgiverne