VVS Bolig­foreninger

VVS Boligforeninger

udstyr vvs erhverv udføres af vvs installatør fra riise vvs

VVS for boligforeninger

Som din boligforenings VVS´er og blikkenslager varetager vi den løbende service og vedligeholdelse af foreningens installationer. Efter flere års erfaring indenfor VVS i boligforeninger har vi opnået kendskab til de fleste typer anlæg og installationer. Dette sikrer at vi altid kan yde effektiv og professionel service.

Når du vælger os til at servicere din boligforenings installationer, kan vi blandt andet hjælpe med følgende opgaver:

 • Eftersyn og vedligeholdelse af vand- og varmeanlæg
 • Udskiftning og installation af gasmålere og armatur
 • Reparation af afløb og faldstammer

Fast serviceaftale for boligforeninger

Med en fast serviceaftale hos Riise VVS sørger vi for, at alle boligforeningens installationer fungerer, som de skal. Vi udfører blandt andet regelmæssigt eftersyn af både vaskeri, varmeanlæg og andre VVS installationer. Derudover dækker vi den løbende vedligeholdelse og udbedrer eventuelle skader.

Ved at have en fast serviceaftale har din ejendoms beboere altid en VVS’er til rådighed. Ligeledes får du en fagmand med et dybt kendskab til netop de installationer, der er i din ejendom. Således er du garanteret velfungerende installationer, og en minimeret risiko for vandskader.

moderne vaske installeret af vvs installatør for erhverv

Effektiv VVS service

Hvad end der opstår akutte udfordringer med sanitet og varme, eller der er behov for forebyggende service, kan du tilkalde os til service af VVS boligforeninger. Hos Riise VVS leverer vi holdbare og tidssvarende løsninger, og vi er i stand til at reparere en bred vifte af forskellige skader. Vores kompetencer dækker et bredt område, hvorfor vi også kan varetage VVS entrepriser for både boligforeninger og erhverv.

Skulle der opstå en skade i din boligforening, hvor der akut er brug for en VVS installatør, kan du kontakte vores døgnvagt. Mangler der eksempelvis varme i ejendommen, eller er der sprunget et rør, er vi omgående klar til at udbedre skaden.

Kontakt os og hør nærmere om VVS boligforeninger

Skal vi stå for vedligeholdelse og reparation i din ejendom, er du velkommen til at kontakte os. Vi indgår gerne en aftale, som imødekommer de behov, der måtte være i din ejendom. Med os som din samarbejdspartner til VVS boligforeninger, er du sikret let tilgængelig og fleksibel service.

Kontakt os

Vi holder til på Østerbro, så hvis du har brug for hjælp til din VVS rykker vi gerne ud i København og omegn.

Du er naturligvis meget velkommen til at kontakte os på 34 12 13 52, hvis du har nogle spørgsmål, har brug for hjælp ellers ønsker, vi skal bese en opgave. Du kan også sende os en besked via kontaktformularen her på siden med en kort beskrivelse af opgaven, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

 • Adresse

  Riise VVS ApS
  Ryesgade 59
  2100 København Ø
  CVR: 36735163

 • Åbningstider

  Mandag – torsdag kl. 07:00-15:00
  Fredag kl. 07:00 – 14:30

  Uden for disse tider er der lukket vi kører dog døgnvagt på tlf: 34 12 13 52

 
TekniQs garantiordning
Tekniq arbejdsgiverne
 
TekniQs garantiordning
Tekniq arbejdsgiverne