Erhverv

Som erhvervskunde hos Riise VVS får du en vvs-installatør med flere års erfaring og ekspertise inden for udlejningsejendomme, erhvervsbygninger og industrien. Vi har således stor erfaring indenfor:

 • Udlejningsejendomme til både private og erhverv
 • Indkøbscentre
 • Kontorbygninger

Offentlige institutioner som børnehaver, skoler og handelsgymnasier
Når vi arbejder på eller indgår aftaler om service på erhvervsejendomme sætter vi os ind i bygningens konkrete installationer og kundens behov. Dette gør vi først og fremmest for at kunne komme problemerne med de sommetider komplekse anlæg i forkøbet men også for at kunne rådgive på bedst mulig vis i samarbejde med vores dygtige samarbejdspartnere og leverandører.

Ingen kunder er ens og derfor indretter vi os efter bedste evne efter de forhold der gør sig gældende for bygningens brugere således at både ejer, udlejer samt lejere har en positiv oplevelse med vores tilstedeværelse.

I samarbejde med Riise VVS får du som erhvervskunde en stabil, fleksibel og alsidig VVS-installatør, der altid bestræber sig på at vide mest om jeres anlæg og naturligvis rykke ud med kort varsel såfremt dette skulle være nødvendigt.

Erhvervsaftale – servicekontrakt

Som erhvervsdrivende har vi alle vores specialer. Med en servicekontrakt hos os får du en erfaren og løsningsorienteret VVS-installatør med øje for kundens behov og ønsker. Vi danner os et overblik over jeres vvs installationer så I slipper for det. Med en samarbejdsaftale med os kan du som kunde være sikker på, at vi har overblikket over ejendommens vvs installationer. Dette overblik danner vi ved at sætte os ind i bygningen og dens vvs installationer. Dette gør vi for at kunne rådgive bedst muligt med jeres pengepung og klimaet for øje, samt imødegå og forhindre problemer inden de opstår.

Kontakt os

Vi holder til på Østerbro, så hvis du har brug for hjælp til din VVS rykker vi gerne ud i København og omegn.

Du er naturligvis meget velkommen til at kontakte os på 34 12 13 52, hvis du har nogle spørgsmål, har brug for hjælp ellers ønsker, vi skal bese en opgave. Du kan også sende os en besked via kontaktformularen her på siden med en kort beskrivelse af opgaven, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Skriv til os

 • Adresse

  Riise VVS ApS
  Ryesgade 59
  2100 København Ø
  CVR: 367351632

 • Åbningstider

  Mandag – torsdag kl. 07:00-15:00
  Fredag kl. 07:00 – 14:30

  Uden for disse tider er der lukket vi kører dog døgnvagt på tlf: 34 12 13 52