Blikkenslager Østerbro

Blikkenslager Østerbro

udstyr vvs erhverv udføres af vvs installatør fra riise vvs

Blikkenslager på Østerbro

Har du brug for en blikkenslager på Østerbro, er vi hos Riise VVS parate til at løfte opgaven. Vi udfører blikarbejde i høj kvalitet, og vi går ikke på kompromis med god service. Hvad end der skal udskiftes eller repareres, leverer vi en holdbar løsning.

Hos Riise VVS er vi specialiserede i blikarbejde, og du finder hos os en blikkenslager på Østerbro til at varetage blikarbejdet i forbindelse med både nybyg og renovering. Vi udskifter, monterer og reparerer blandt andet følgende:

 • Tagrender
 • Inddækninger
 • Nedløbsrør
 • Beklædninger

Kompetent blikkenslager på Østerbro

Når du vælger at få løst din opgave af Riise VVS, kan du være sikker på holdbare og vedligeholdelsesfri løsninger. Med flere års erfaring som blikkenslager på Østerbro er du garanteret godt håndværk.

Vi leverer en skræddersyet løsning, hvor der tages højde for både funktionalitet og æstetik. Som autoriseret VVS installatør og blikkenslager udfører vi blikarbejde for både boligforeninger, erhvervskunder og privatkunder.

moderne vaske installeret af vvs installatør for erhverv

Kvalitetssikre løsninger i zink og kobber

Materialer som kobber, bly og zink skal håndteres af fagpersoner for optimal montering. Hos Riise VVS har vi i flere år hjulpet med blikarbejdet i forbindelse med lægning og renovering af tage. Vi sikrer, at arbejdet udføres fejlfrit.

Med os som din blikkenslager på Østerbro er du garanteret godt håndværk og et tæt samarbejde. Vi lægger vægt på at være en pålidelig og professionel samarbejdspartner, hvorfor du kan forvente, at vi leverer vores løsninger til tiden og arbejder under hensyntagen til både beboere og omgivelser.

Kontakt din blikkenslager på Østerbro

Når du har brug for en blikkenslager på Østerbro, kan du kontakte os. Vi løser en række opgaver som VVS installatør, og er der behov for det, kan vi varetage hele din VVS entreprise.

Kontakt os

Vi holder til på Østerbro, så hvis du har brug for hjælp til din VVS rykker vi gerne ud i København og omegn.

Du er naturligvis meget velkommen til at kontakte os på 34 12 13 52, hvis du har nogle spørgsmål, har brug for hjælp ellers ønsker, vi skal bese en opgave. Du kan også sende os en besked via kontaktformularen her på siden med en kort beskrivelse af opgaven, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

 • Adresse

  Riise VVS ApS
  Ryesgade 59
  2100 København Ø
  CVR: 36735163

 • Åbningstider

  Mandag – torsdag kl. 07:00-15:00
  Fredag kl. 07:00 – 14:30

  Uden for disse tider er der lukket vi kører dog døgnvagt på tlf: 34 12 13 52

 
TekniQs garantiordning
Tekniq arbejdsgiverne
 
TekniQs garantiordning
Tekniq arbejdsgiverne