Akut VVS

– Ring til vores døgnservice

Akut VVS

varevogn fra riise vvs på et gadehjørne i forbindelse med vvs boligforeninger

Er uheldet ude, og har du brug for VVS-hjælp her og nu?

Så ring til Riise VVS på 34 12 13 52, hvor vores mandskab er klar til at rykke ud med akut VVS døgnet rundt. Vi dækker hele København og omegn, og vi kan hjælpe med både store og små akut opståede problemer i din bolig eller virksomhed. Tøv endelig ikke med at ringe, hvis du oplever problemer med dine vvs-installationer, ofte kan det spare dig for en masse besvær, hvis der handles hurtigt og effektivt.

Ring til vores døgnservice på 34 12 13 52, hvis du står med et problem, som kræver tilsyn her og nu – vi er klar til at hjælpe dig!

Akut VVS – Hvad kan vi hjælpe med?

Her hos Riise VVS forstå vi udmærket godt din frustration, når der sker pludselige skader på installationer i hjemmet. Det kan være til stor gene i en travl hverdag – og ikke mindst gøre skade på inventar med videre. Derfor er det også vigtigt at handle hurtigt. Vi kan derfor også hjælpe med en bred vifte af opgaver, eksempelvis hvis et vandrør er sprunget, varmen er gået, toilettet er stoppet eller der er problemer med dine radiatorer. Særligt ved utætte rør og radiatorer, er det nødvendigt at komme hurtigt i kontakt med en autoriseret VVS-medarbejder, da vand hurtigt kan gøre skade i vægge, gulve, isolering og elektriske installationer.

vvs installatører fra riise vvs på østerbro i københavn

Få hurtig og akut hjælp med VVS

– Helt uden uro i maven

Det kan være stressende at stå med et akut vvs-problem, og ofte glemmer man måske at spørge til prisen, og når regningen skal betales, bliver man overrasket over beløbets størrelse. Hos Riise VVS sørger vi for at aftale prisen med dig inden, vi går i gang med opgaven, ligesom vi også hurtigt sætter dig ind i opgavens omfang. På den måde har du ro i maven, og du slipper for flere ubehagelige overraskelser.

Akut VVS? Ring allerede nu til vores VVS døgnservice på 34 12 13 52

Kontakt os

Vi holder til på Østerbro, så hvis du har brug for hjælp til din VVS rykker vi gerne ud i København og omegn.

Du er naturligvis meget velkommen til at kontakte os på 34 12 13 52, hvis du har nogle spørgsmål, har brug for hjælp ellers ønsker, vi skal bese en opgave. Du kan også sende os en besked via kontaktformularen her på siden med en kort beskrivelse af opgaven, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

 • Adresse

  Riise VVS ApS
  Ryesgade 59
  2100 København Ø
  CVR: 36735163

 • Åbningstider

  Mandag – torsdag kl. 07:00-15:00
  Fredag kl. 07:00 – 14:30

  Uden for disse tider er der lukket vi kører dog døgnvagt på tlf: 34 12 13 52

 
TekniQs garantiordning
Tekniq arbejdsgiverne
 
TekniQs garantiordning
Tekniq arbejdsgiverne