Fjernvarme på Amager

Eksperter i installation af fjernvarme og fjernvarme serviceaftaler

Fjernvarme på Amager

vvs installatører fra riise vvs på østerbro i københavn

Installation, reparation og serviceaftale til jeres fjernvarme

Overvejer i at få installeret fjernvarme? Riise VVS tilbyder installation og service af fjernvarme på Amager. Når i har besluttet jer for at udskifte jeres nuværende varmekilde med fjernvarme, kan vi hjælpe jer med alt fra installation af varmeanlæg og udskiftning af radiatorer til faste serviceaftaler og reparationer

Uanset om i har brug for fjernvarmeinstallation i forbindelse med udskiftning af varmekilde, nybyggeri eller renovering, kan vi hjælpe jer med at finde den bedste løsning til netop jeres situation. Vi sørger for installation, reparation og service af fjernvarme på Amager.

Vi er stolte af vores gode service og kommunikation med vores kunder, og vores mål er altid at være en pålidelig VVS’er, der leverer kvalitetsarbejde og fjernvarme på Amager. Vi tilbyder serviceaftaler, så i kan være sikker på, at jeres fjernvarmeinstallation fungerer optimalt og holder i mange år.

Opnå alle fordelene ved at installere fjernvarme

Selvom installation af fjernvarme kan virke som en stor investering på kort sigt, vil det på lang sigt have en markant positiv effekt. Fjernvarme er både mere miljøvenligt og økonomisk fordelagtigt end traditionelle opvarmningsmetoder som oliefyr og gasfyr.

Fjernvarme er en energieffektiv og bæredygtig måde at opvarme vores boliger og virksomheder på. Der er flere fordele ved fjernvarme, herunder:

 • Miljøvenlig energikilde: Fjernvarme produceres primært ved hjælp af vedvarende energikilder som biomasse, solenergi og geotermisk energi. Det er derfor en bæredygtig og grøn måde at opvarme vores boliger og virksomheder på, og det reducerer vores CO2-udledning.
 • Energieffektiv: Varmen genereres centralt, og kan overføres mere effektivt end ved individuelle varmekilder, som kan have større varmetab.
 • Økonomisk fordelagtigt: Fjernvarme er etableret på større skala, der kan derfor opnås stordriftsfordele, hvilket kan føre til lavere omkostninger for forbrugerne.

Disse fordele gør fjernvarme til en populær og bæredygtig måde at opvarme vores boliger og virksomheder på, og det er en vigtig del af vores fælles indsats for at reducere vores CO2-udledning og bevare vores miljø.

Få installeret fjernvarme på Amager i dag

Hos Riise VVS stræber vi efter at levere den bedste service hver gang. Vi hjælper altid med installation af fjernvarme på Amager og i resten af København. Vi lytter til jeres ønsker og behov og arbejder tæt sammen med jer for at sikre, at i får den bedste fjernvarmeløsning til jeres bolig eller virksomhed.

Så hvis i har brug for hjælp til installation eller service af fjernvarme på Amager, så kontakt os på telefonnummer 34 12 13 52 eller send os en mail på kontakt@riisevvs.dk. Vi vil med glæde give jer en uforpligtende og skræddersyet løsning til jeres fjernvarmeinstallation

Kontakt os

Vi holder til på Østerbro, så hvis du har brug for hjælp til din VVS rykker vi gerne ud i København og omegn.

Du er naturligvis meget velkommen til at kontakte os på 34 12 13 52, hvis du har nogle spørgsmål, har brug for hjælp ellers ønsker, vi skal bese en opgave. Du kan også sende os en besked via kontaktformularen her på siden med en kort beskrivelse af opgaven, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

 • Adresse

  Riise VVS ApS
  Ryesgade 59
  2100 København Ø
  CVR: 36735163

 • Åbningstider

  Mandag – torsdag kl. 07:00-15:00
  Fredag kl. 07:00 – 14:30

  Uden for disse tider er der lukket vi kører dog døgnvagt på tlf: 34 12 13 52

 
TekniQs garantiordning
Tekniq arbejdsgiverne
 
TekniQs garantiordning
Tekniq arbejdsgiverne