Privat

Som privatkunde er du i trygge hænder hos os.

Privat

Som privatkunde er du i trygge hænder hos os. Vi forsøger at sikre den største kundetilfredshed for vores mange kunder ved hjælp af inddragelse og en realistisk planlægning for netop dit projekt og dine behov.

På den måde sikrer vi den bedste overholdelse af aftaler, samt at andre individuelle parametre for opfyldelse af kundens ønsker og behov på bedst mulig vis realiseres.

Vi ved at vores kunder ofte stiller store krav til os. For at imødegå dette benytter vi os løbende af uddannelse af vores personale og har et tæt samarbejde med både relevante samarbejdspartnere i håndværksbranchen, samt dygtige eksperter og leverandører inden for branchen. På denne måde sikrer vi den bedst mulige rådgivning af vores kunder og det bedste valg af kvalitetsmaterialer i højeste standard til netop dit projekt – stort som småt.

Som medlem af Tekniq yder vi kunden yderligere tryghed i kraft af Tekniqs garantiordning samt benyttelse af kvalitetssikring i vores arbejde. I forbindelse med vores kvalitetssikring udarbejdes skemaer såvel som fotodokumentation af vores arbejde. Dette gør at vi i tilfælde, hvor dette er nødvendigt ligeledes er bagudkompatible i forhold til de installationer vi har udført hos dig.

Som kunde hos os kan du være sikker på at få en stabil og fleksibel VVS-installatør inden for døren. I vores arbejde reparerer, optimerer og servicerer vi alle dine VVS-installationer med klima og din pengepung for øje.

Så står du med et toilet der løber, en vandhane der skal skiftes eller med drømmen om et nyt badeværelse skal du ikke tøve med at kontakte os på
info@riisevvs.dk eller 34 12 13 52

Servicekontrakt på ejendommens VVS installationer

Med en servicekontrakt hos os får du en erfaren og løsningsorienteret VVS-installatør med øje for kundens behov og ønsker. Vi danner os et overblik over jeres vvs installationer så I slipper for det. Med en samarbejdsaftale med os kan du. som kunde være sikker på, at vi har overblikket over ejendommens vvs installationer. Dette overblik danner vi ved at sætte os ind i bygningen og dens vvs installationer. Dette gør vi for at kunne rådgive bedst muligt med jeres pengepung og klimaet for øje, samt imødegå og forhindre problemer inden de opstår.

Kontakt os

Vi holder til på Østerbro, så hvis du har brug for hjælp til din VVS rykker vi gerne ud i København og omegn.

Du er naturligvis meget velkommen til at kontakte os på 34 12 13 52, hvis du har nogle spørgsmål, har brug for hjælp ellers ønsker, vi skal bese en opgave. Du kan også sende os en besked via kontaktformularen her på siden med en kort beskrivelse af opgaven, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Skriv til os

 • Adresse

  Riise VVS ApS
  Ryesgade 59
  2100 København Ø
  CVR: 367351632

 • Åbningstider

  Mandag – torsdag kl. 07:00-15:00
  Fredag kl. 07:00 – 14:30

  Uden for disse tider er der lukket vi kører dog døgnvagt på tlf: 34 12 13 52