Renovering af lejligheder i alle størrelser

Renovering af lejligheder

Riise VVS varetager renoveringsopgaver af lejligheder i alle størrelser.

Har du brug for en professionel sparringspartner i forbindelse med køb af ny lejlighed, eller har din andels- eller ejerforening brug for en gennemgribende renovation? Vi er med på alle niveauer – lige fra rådgivning, planlægning, udførelse og kvalitetssikring.

Vi tager altid en snak om den forstående renovation, så vi kender de dine behov, og du i samråd med os får indsigt i arbejdets omfang, pris og slutdato for arbejdet. Det er altid en god idé at have os med på råd i projektfasen, så vi kan rådgive i forhold til f.eks. kvalitetsmaterialer, udførelse og andet.

Kvalitetsbevidst rådgivning og renovation

Vi kan varetage alt indenfor for VVS – herunder blandt andet kloakering, sanitet og generelt rørarbejde. Vi bruger udelukkende de bedste materialer, både når det kommer til renovation og vedligehold generelt. Står du med en ny lejlighed, du ønsker renoveret i København og omegn, er du velkommen til at kontakte Riise VVS på 34 12 13 52. Vi kommer gerne ud og beser din lejlighed, hvorefter vi følger op med et uforpligtende tilbud.

Professionel samarbejdspartner

Når vi indgår i en renovation, kan du forvente klar kommunikation, rådgivning og en professionel udførelse, der overholder tidsrammerne. Vi har erfaring med renovation af større ejendomme og enkeltvise lejligheder.

Kontakt os

Vi holder til på Østerbro, så hvis du har brug for hjælp til din VVS rykker vi gerne ud i København og omegn.

Du er naturligvis meget velkommen til at kontakte os på 34 12 13 52, hvis du har nogle spørgsmål, har brug for hjælp ellers ønsker, vi skal bese en opgave. Du kan også sende os en besked via kontaktformularen her på siden med en kort beskrivelse af opgaven, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Skriv til os

 • Adresse

  Riise VVS ApS
  Ryesgade 59
  2100 København Ø
  CVR: 367351632

 • Åbningstider

  Mandag – torsdag kl. 07:00-15:00
  Fredag kl. 07:00 – 14:30

  Uden for disse tider er der lukket vi kører dog døgnvagt på tlf: 34 12 13 52