Professionel gasinstallation

– Riise VVS

Professionel gasinstallation

At installere gas i hjemmet er ofte en større opgave, som kræver professionel viden og erfaring.

Hos Riise VVS er vi eksperter i gasinstallation, og vi kan eksempelvis hjælpe dig med at blive koblet på bygassen i København og på Frederiksberg. Vælger du os til at stå for din gasinstallation kan du være sikker på et tilfredsstillende resultat, hvor der lagt vægt på både høj kvalitet og god service. Du kan læse mere om gasinstallation her på siden.

Hvis du har brug for hjælp til gasinstallation her og nu, er du naturligvis meget velkommen til at ringe til os på 34 12 13 52, så vi kan høre mere om din opgave og give dig et uforpligtende tilbud, ligesom du også kan skrive til os via kontaktformularen her på siden – vi svarer dig hurtigst muligt.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Hos os er din gasinstallation i trygge hænder

Her hos Riise VVS kan vi hjælpe dig med stort set alt inden for vvs til gas samt installation af gas. Vi kan hjælpe med alt fra nyinstallation af gas til renovering og reparation, herunder:

 • Montering af nyt gaskomfur – tilkobling på bygas
 • Installation af gasmålere og lignende

Fejlfinding, reparation og trykprøve.
Med installation af gas i din bolig får du både en billig og miljørigtig energikilde, som i mange boliger i København og på Frederiksberg benyttes til gaskomfurer.

Gasinstallation udført til tiden

– Riise VVS

Hvis du skal have installeret gas i din lejlighed, eller hvis du har brug for en, der kan klare dit vvs og naturgas, så kan du roligt ringe til Riise VVS. Hos os er du sikker på kvalitetsarbejde, rimelige priser og deadlines, der bliver overholdt. Prisen bliver vi enige om, inden vi begynder på arbejdet – på den måde slipper du for overraskelser, når regningen skal betales.

Kontakt os

Vi holder til på Østerbro, så hvis du har brug for hjælp til din VVS rykker vi gerne ud i København og omegn.

Du er naturligvis meget velkommen til at kontakte os på 34 12 13 52, hvis du har nogle spørgsmål, har brug for hjælp ellers ønsker, vi skal bese en opgave. Du kan også sende os en besked via kontaktformularen her på siden med en kort beskrivelse af opgaven, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Skriv til os

 • Adresse

  Riise VVS ApS
  Ryesgade 59
  2100 København Ø
  CVR: 367351632

 • Åbningstider

  Mandag – torsdag kl. 07:00-15:00
  Fredag kl. 07:00 – 14:30

  Uden for disse tider er der lukket vi kører dog døgnvagt på tlf: 34 12 13 52