Fjernvarme service

– Installation & vedligeholdelse

Fjernvarme service

Hos Riise VVS har vi stor erfaring med fjernvarmeservice – herunder både installation og service.

Vi kan både hjælpe private, offentlige institutioner og virksomheder, så vi er vant til at klare både store og små opgaver. Læs med her og få mere at vide om vores gasservice – Vi dækker hele København & omegn.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med fjernvarme service, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på netop din opgave, er du meget velkommen til at ringe til os på 34 12 13 52, ligesom du også kan skrive til os via kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Hvad kan vi hjælpe med?

Komplet & professionel fjernvarmeservice hos Riise VVS

Med vores fjernvarmeservice i København og omegn er du dækket godt ind. Vi har nemlig den praktiske erfaring og den teoretiske viden til at løse en bred vifte af opgaver i forbindelse med fjernvarme.

Fjernvarmeinstallation
Først og fremmest kan vi hjælpe dig med at blive koblet op på fjernvarme nettet i din bydel, så du har adgang til billig og miljørigtig varme i din bolig. Det er en større opgave, hvor det er vigtigt at rådføre sig med professionelle, så opgaven løses efter gældende lovgivning osv.

Fjernvarme eftersyn
Hvis du allerede har et fjernvarmeanlæg, er det vigtigt at dit anlæg efterses og gennemgås med jævne mellemrum, så du sikrer dig, at den kører optimalt. Hvis dit fjernvarmeanlæg ikke er indstillet korrekt, ender du med at betale for meget for dit fjernvarmeforbrug.

Kontakt os

Vi holder til på Østerbro, så hvis du har brug for hjælp til din VVS rykker vi gerne ud i København og omegn.

Du er naturligvis meget velkommen til at kontakte os på 34 12 13 52, hvis du har nogle spørgsmål, har brug for hjælp ellers ønsker, vi skal bese en opgave. Du kan også sende os en besked via kontaktformularen her på siden med en kort beskrivelse af opgaven, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Skriv til os

 • Adresse

  Riise VVS ApS
  Ryesgade 59
  2100 København Ø
  CVR: 367351632

 • Åbningstider

  Mandag – torsdag kl. 07:00-15:00
  Fredag kl. 07:00 – 14:30

  Uden for disse tider er der lukket vi kører dog døgnvagt på tlf: 34 12 13 52

 
 

Fjernvarme service

– Kom godt i land med Riise VVS

Hvis du vælger Riise VVS kan du være sikker på en altid professionel og kompetent service, fair priser og et langtidsholdbart produkt af høj kvalitet. Inden vi påbegynder arbejdet, får du en udspecificeret regning, så du kan se, hvad hele opgaven kommer til at koste dig.

Har du brug for fjernvarme service? Så ring til Riise VVS på 34 12 13 52 og lad os aftale nærmere.