Erhvervsaftale

Riise VVS tilbyder løbende serviceaftaler til større beboelsesbyggerier og erhvervsejendomme.

Erhvervsaftale

Riise VVS tilbyder løbende serviceaftaler til større beboelsesbyggerier og erhvervsejendomme.

En erhvervsaftale er en skræddersyet løsning, så der ikke sker uforudsete hændelser og bebyggelsen holder sin værdi og høje kvalitet. En erhvervsaftale kan blandt andet indeholde generel service på rør, restaurationer og renoveringer af boliger. Riise VVS giver altid rådgivning og vejledning, når vi indgår en serviceaftale. Vi er altid med fra projektfasen og frem til det færdige kvalitetstjek, hvis byggeriet står overfor en større renovation eller restaurering.

Hvis du ønsker at høre, hvad vi kan tilbyde i forhold til en erhvervsaftale, er du velkommen til at kontakte os på 34 12 13 52 Vi kommer gerne ud og beser ejendommen og giver et uforpligtende tilbud, så du har noget konkret at forholde dig.

Serviceaftale med døgnservice

Hvis der skulle ske en akut hændelse med din ejendom, har du mulighed for at gøre brug af vores døgnservice. Vi rykker akut ud, hvis der eksempelvis er sprunget et rør, der kan være til skade for interiøret i beboelsen. Vi kommer hurtigst muligt, ligesom vi også rådgiver og vejleder, så snart der er brug for det.

Riise VVS servicerer blandt andet DEAS, Højgaardfonden, SSB og ATB. En erhvervsaftale kan indbefatte alt fra totalentreprise på nybyg til løbende vedligehold på den beboede ejendom. Hvis du ønsker en erhvervsaftale i Storkøbenhavn, kan du kontakte Riise VVS på 34 12 13 52.

Kontakt os

Vi holder til på Østerbro, så hvis du har brug for hjælp til din VVS rykker vi gerne ud i København og omegn.

Du er naturligvis meget velkommen til at kontakte os på 34 12 13 52, hvis du har nogle spørgsmål, har brug for hjælp ellers ønsker, vi skal bese en opgave. Du kan også sende os en besked via kontaktformularen her på siden med en kort beskrivelse af opgaven, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Skriv til os

 • Adresse

  Riise VVS ApS
  Ryesgade 59
  2100 København Ø
  CVR: 367351632

 • Åbningstider

  Mandag – torsdag kl. 07:00-15:00
  Fredag kl. 07:00 – 14:30

  Uden for disse tider er der lukket vi kører dog døgnvagt på tlf: 34 12 13 52