Energirenovering

Godt for klima & pengepung

Energirenovering

De rigtige energiløsninger er både godt for din økonomi og vores allesammens miljø.

Hos Riise VVS har vi flere års erfaring med energirenovering – herunder både rådgivning, koordinering og eksekvering. Vi tilbyder renovering og optimering af de eksisterende installationer, ligesom vi også gerne monterer helt nye løsninger i dit hjem. Læs med her og bliv klogere på vores services inden for energirenovering.

Du er naturligvis også meget velkommen til at ringe til os på 34 12 13 52, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud eller gennemgang af dine VVS-installationer, ligesom du også kan skrive til os via kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Fordelene ved en energirenovering

Energirenovering af gamle huse & parcelhuse

Uanset om du eksempelvis bor i et hus af ældre dato eller et parcelhus fra midt 80’erne, er der med sikkerhed flere tiltag, der kan gøre dine energiomkostninger mindre, gøre dit indeklima bedre og i det hele taget skabe en bedre bolig for dig selv og din familie. Herudover er du aktivt med til at tage godt hånd om miljøet, da aftrykket fra din bolig vil blive mindre med mere miljørigtige og mindre ressourcekrævende installationer.

Du kan altså se frem til mindre regninger og en grønnere bolig med en professionel energirenovering. Hos Riise VVS tilbyder vi vores kunder en grundig gennemgang af eksisterende installationer, hvor vi kommer med vores bud på mere effektive og miljørigtige løsninger – det kan eksempelvis være udskiftning af toilet, brusehoved og blandingsbatteri.

Energirenovering i lejligheder & boligforeninger

Hos Riise VVS kan vi også tilbyde rådgivning og energirenovering hos boligforeninger, og faktisk kan alle boligforeninger i København søge om tilskud til vandmålere og nye toiletter, der er vandbesparende.

Skal vi hjælpe med din energirenovering? Så ring til os på 34 12 13 52, hør mere om dine muligheder og lad os aftale nærmere.

Kontakt os

Vi holder til på Østerbro, så hvis du har brug for hjælp til din VVS rykker vi gerne ud i København og omegn.

Du er naturligvis meget velkommen til at kontakte os på 34 12 13 52, hvis du har nogle spørgsmål, har brug for hjælp ellers ønsker, vi skal bese en opgave. Du kan også sende os en besked via kontaktformularen her på siden med en kort beskrivelse af opgaven, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Skriv til os

 • Adresse

  Riise VVS ApS
  Ryesgade 59
  2100 København Ø
  CVR: 367351632

 • Åbningstider

  Mandag – torsdag kl. 07:00-15:00
  Fredag kl. 07:00 – 14:30

  Uden for disse tider er der lukket vi kører dog døgnvagt på tlf: 34 12 13 52