Renovering af badeværelse

– Lad Riise VVS stå for opgaven

Renovering af badeværelse

Skal du i gang med at sætte dit badeværelse i stand? Eller drømmer du om et helt nyt?

Hos Riise VVS har vi flere års erfaring med renovering af badeværelse, hvor vi både har fokus på den høje kvalitet og den gode service – det skal være nemt for dig som kunde at overlade dit badeværelsesprojekt til os. Som professionelt vvs-firma kan vi naturligvis hjælpe dig med alt vvs-arbejde, men vi står også klar med rådgivning omkring materialer, løsninger og æstetik. På den måde kan du hos os få en totalløsning, hvor vi er med hele vejen rundt.

Vil du vide mere om badeværelse renovering? Eller har du spørgsmål til dit forestående projekt? Så er du altid meget velkommen til at ringe til os på 34 12 13 52, ligesom du også kan sende os en besked via kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Kom godt i mål med renovering af badeværelse

Det kan være en større opgave at stå for en badeværelse renovering alene – særligt ved vvs-arbejde og murerarbejde, kan der være opgaver og opstå udfordringer, hvor en professionel håndværker er den rigtige løsning. Hos Riise VVS tilbyder vi totalentreprise ved renovering af badeværelse. Det betyder, at vi tager os af hele projektet – lige fra selve rådgivning og planlægning til eksekvering. Vi sammensætter det bedste hold til opgaven og sørger for at give dig opdateringer, så du hele tiden har overblikket. På den måde kan du være helt sikker på at komme godt i mål med dit badeværelsesprojekt – ikke mindst til tiden og inden for budget.

Renovering af badeværelse i København & omegn

Vi kører ud til renovering af badeværelse i hele København og omegn – også udenfor hovedstadsområdet, så du skal endelig ikke tøve, hvis du eksempelvis bor i Roskilde eller Køge, og du går og drømmer om et nyt badeværelse.

Ring til os på 34 12 13 52, hør mere om dine muligheder og lad os aftale nærmere.

Kontakt os

Vi holder til på Østerbro, så hvis du har brug for hjælp til din VVS rykker vi gerne ud i København og omegn.

Du er naturligvis meget velkommen til at kontakte os på 34 12 13 52, hvis du har nogle spørgsmål, har brug for hjælp ellers ønsker, vi skal bese en opgave. Du kan også sende os en besked via kontaktformularen her på siden med en kort beskrivelse af opgaven, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Skriv til os

 • Adresse

  Riise VVS ApS
  Ryesgade 59
  2100 København Ø
  CVR: 367351632

 • Åbningstider

  Mandag – torsdag kl. 07:00-15:00
  Fredag kl. 07:00 – 14:30

  Uden for disse tider er der lukket vi kører dog døgnvagt på tlf: 34 12 13 52