Totalentreprise

– Gør byggeprocessen overskuelig

Totalentreprise

Står du og skal i gang med et større byggeprojekt?

Nybyggeri eller renovering? Så kan det være en rigtig god ide at samle hele projektet i en totalentreprise, hvor ét firma står for hele koordineringen af projektet. Hos Riise VVS har vi mange års professionel erfaring med totalentreprise i København og omegn for både private og erhverv. Sammen med os kan du være sikker på, at hele byggeprocessen kommer til at gå som planlagt, og vi sørger for at rapportere til dig løbende, så du hele tiden har det gyldne overblik. Få mere at vide om totalentreprise her på siden.

Hvis du har spørgsmål, eller har brug for rådgivning i forbindelse med dit projekt, kan du altid ringe til os på 34 12 13 52 og høre mere, ligesom du kan sende os en besked via kontaktformularen her på siden.

Skræddersyet totalentreprise i København & omegn

Når vi indgår et samarbejde med dig, lytter vi altid til dine ønsker og behov i forbindelse med byggeriet – ikke mindst i forhold til løsninger, materialer og budget. Når vi sammen er kommet frem til en plan, sammensætter vi et hold, der kan varetage hele byggeriet – dette gør vi i samarbejde med vores store netværk af professionelle håndværkere i andre fag, som vi kan stå 100% inde for. Vi kan blandt andet finde murere, tømrere, malere, elektrikere med mere.

Bevar overblikket med en totalentrepriseløsning

Fordelen med en totalentreprise er, at du som bygherre ikke skal bruge tid og energi på projekt- og budgetstyring, kommunikation med de forskellige håndværkere, bevare overblikket over deadlines og tage hånd om pludseligt opståede problemer og udfordringer. Vi tager os ganske enkelt af det hele, og så sørger vi for at holde dig løbende opdateret med fremskridtet af projektet, så du stadig har et overblik og føler dig i trygge hænder fra start til slut.

Skal vi hjælpe dig med dit byggeprojekt? Så ring til os på 34 12 13 52 og hør mere om vores attraktive totalentreprise.

Kontakt os

Vi holder til på Østerbro, så hvis du har brug for hjælp til din VVS rykker vi gerne ud i København og omegn.

Du er naturligvis meget velkommen til at kontakte os på 34 12 13 52, hvis du har nogle spørgsmål, har brug for hjælp ellers ønsker, vi skal bese en opgave. Du kan også sende os en besked via kontaktformularen her på siden med en kort beskrivelse af opgaven, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Skriv til os

 • Adresse

  Riise VVS ApS
  Ryesgade 59
  2100 København Ø
  CVR: 367351632

 • Åbningstider

  Mandag – torsdag kl. 07:00-15:00
  Fredag kl. 07:00 – 14:30

  Uden for disse tider er der lukket vi kører dog døgnvagt på tlf: 34 12 13 52